Nejnovější recenze ze sekce Oči
- kartáček
- výrazná barva
- snadná manipulace
- v poslední době mi dělá žmolky
Na tuto řasenku jsem nedala dopustit. Nejen kvůli nízké ceně, ale i kvůli kartáčku, který mi řasy nádherně "rozčesal" a neslepoval. V poslední době se mi však stává, že mám řasy slepené, ačkoliv jsem řasenku kupovala nedávno, takže se asi poohlédnu zase po jiné...
Jinak se mi s řasenkou pracovalo vždy dobře díky uzkému kartáčku i rukojeti (ty tlusté se mi špatně drží) a řasy jsem měla opravdu krásně výrazné. Myslím, že bych ji ostatním doporučila a pokud by někomu nevyhovovala, tak 80,- nebude snad nikoho tolik bolet, jako kdyby za ni utratil 350,-.
- výborně maluje
často si koupím tužku, která se maže a špatně píše
- opravdu vhodná pro citlivé oči ,vyzkoušela jsem spoustu řasenek ale teprve tuhle mohu používat každý den a nemám žádné problémy,dříve jsme jeden den byla nalíčená a dalších 6 dní oči léčila
- odličovadlo je tak šetrné že řasenka uplně nejde odlíčit
skvělá
- Dlouhá výdrž
- Krásné odstíny
- Nerozmazává se
- Neobtiskává se na horním víčku
tuhle tužku na oči jsem si vybrala, protože jsem chtěla nějakou, která dlouho vydrží, jelikož mám mastnou pleť a mastí se mi i v okolí očí. Taky proto, aby vydržela v letním počasí. A naprosto splňuje moje požadavky. Rozhodně doporučuji
- Hezké barvy, měkká konzistence
- Nevydrží celý den, trochu se rozmazává
Řekla bych, že má průměrnou výdrž, hlavně v teplejším počasí.
- používám jako základní stíny, které vytvoří perfektní podklad pro další líčení
přes mojí velice citlivou pleť jsem neměla žádnou nežádoucí reakci, jsem velice spokojena
- velmi dobře se nanášejí a vcelku dlouho vydrží
- příjemné barvy
- mohly by ještě o něco více krýt
- nejsvětlejší odstín by mohl být klidně bílý
- Hodně tmavá
Příliš tmavá barva, musím ji míchat ještě s hnědou.
- kupuji opakovaně, stínů stačí maličko, barvy jsou krásné a vydrží
- možná by jednotlivé barvy v paletce mohly být odděleny nějakou pepážkou, občas se stane, že se smíchají
dobrý výrobek jednotlivé barvy jsou krásně sladěné
- opravdu vydrží celý den, jsou perfektní
- trochu mě zarazila konzistence a balení, ale s dpbrým štětečke jsem si rychle zvykla
Určitě stojí za to vyzkoušet!
- dobře se nanáší a má výbornou konzistenci
je opravdu skvělá a mám z ní dobrý pocit a na oči se dobře nanáší a neslepuje řasy
jsem s řasenkou velice spokojena
- kvalita
- dobře drží
Dobrá kvalita za dostupnou cenu, řasenka se nerozmazává, nedrolí, je krásně černá. Vhodná pro citlivé oči.
Můžu ji doporučit, nakoupím ji určitě i příště.
- SUPER řasenka,prodlouží řasy
nerozmazava se
- vysoceodolná proti vodě
- jiné odstíny jsou nedostupné
perfektní výrobek za vysokou cenu
zkoušela jsem tuto řasenku poprvé,ale jsem s ní zatím spokojená
- vše
nejhorší řasenka jakou sem kdy měla=/..řasy akorát slepí a máte z toho jeden chuchvalec...no hnus prostě!!!vyhozené peníze, nikdy bych si ji už nekoupila
- Příjemně se nanáší ,pěkná barva , nemám žádnou alergickou reakci.
- Možná jen to ,že je to klasická tužkovka a může se zlámat a musí se ožezávat.
Dobrý výrobek ,dobrá značka,super cena. Lancome se opět osvětčil
- Nenáročné
- Líčení horní linky
- Maluje dobře černě
- Výdrž na spodní lince
Není to úplně špatná tužka,ale nenáročným by vyhovovat mohla.Výhodou je že kreslí černě,ne šedivě,jak se stává u černých tužek na oči.Jsem zvyklá na jinou tužku,která drží "jako přibitá" a nerozmazává se,ale tahle bohužel ne.
Po celodenním nošení je na spodní lince oka buďto rozmazaná,nebo prakticky smytá.Na horní lince vydrží lépe,avšak u vnitřního koutku oka se rozmazává.Jako mínus bych uvedla,že není automatická,musí se ořezávat a to mi moc nevyhovuje.
Prodlouží, ale hustota nic moc. Hlavně nemaže pod oči a to je vzácnost!